Setkání automobilů Porsche 2006

setkani_porsche_2006_ep_01.jpg (800x600) - 162 KB

Vždy první víkend v září, každým rokem pořádá předseda Porsche Classic Club ČR Milan Bumba setkání vozů Porsche. Příznivci této značky, tak mohou společně oslavit narozeniny geniálního konstruktéra Prof. Ferdinanda Porsche. A 131. narozeniny nebyly žádnou výjimkou.

Letošní setkání bylo unikátní v tom, že v sobotu 2. září, setkání proběhlo na autodromu v Sosnové, což je nedaleko České Lípy a necelých 60 km od Porscheho rodných Vratislavic nad Nisou.

setkani_porsche_2006_ep_03.jpg (800x600) - 107 KB

Dopoledne po půl deváté se začali na autodrom sjíždět první majitelé vozů této značky a začali se pomalu přihlašovat na jezdeckou účast na okruhu. Okolo 10 hodiny vyjela na okruh první setkani_porsche_2006_ep_04.jpg (800x600) - 81 KB skupinka majitelů, aby se seznámila s tratí a otestovala si limity svých vozu.

Po poledni přijížděli na autodrom stále další majitelé vozů, kteří chtěli trochu potrápit svou chloubu. Po úderu 15 hodiny byla v plánu společná fotografie vozů na okruhu. A tak se vozy začaly pomalu seřazovat na okruhu před nadjezdem a cílovou čarou. Po focení vozy ještě společně zajeli na okruhu pár čestných koleček. Poté se majitelé s vozy uchýlili zpět na parkoviště před trať, odkud někteří již začali odjíždět. Poslední majitelé autodrom opustili po 17 hodině.

Letošní setkání sice opět nepokořilo magickou hranici 100 vozů ale přes 90 vozů je také úspěch nemyslíte??? Již teď jsme zvědavi, co pro nás chystá Porsche Classic Club příští rok.


G.A.S

Registrace Přihlášení
Jméno:
Předmět:
Tělo zprávy

 Barva písma:  Velikost písma: zavřít značky

Ověřovací kód:
Zapište kód pozpátku! (poslední znak jako první). Je citlivý na malá a velká písmena.