Gemballa Mirage GT

gemballa_mirage_gt_ep_01.jpg (800x542) - 63 KB

Možná si ještě pamatujete, jak jsme vás před časem informovali o tom, že Uwe Gemballa se svými lidmi udělali skicu přepracované Carrery GT. A není to tak dávno, kdy skica se jménem Mirage GT dostala zelenou.

Gemballa připravil speciální edici Mirage GT, která nebude jen o výkonu ale především o uhlíkových kompozitech. Carrera dostala na příd přídavný spoiler, kapotu s výdechy horkého vzduchu od chladiče motoru.

gemballa_mirage_gt_ep_02.jpg (800x600) - 84 KB

V prazích byly černou barvou zvýrazněny vstupy pro vzduch. Na střeše přibyl vstup k sání motoru, který postupně přechází v upravené víko motoru. Zadní přítlačné křídlo bylo také přepracováno a zvětšeno.

Záď vozu zdobí čtyři koncovky výfuku, přídavné výstupy ohřátého vzduchu od motoru a v difuzoru zakomponovaná dvojice couvacích světlometů. Pro lepší přehled o dění za vozem může řidič využít obraz ze střešní kamery, která vše přenáší na displej v kokpitu.

gemballa_mirage_gt_ep_03.jpg (800x541) - 65 KB

Motor sice nepodstoupil žádné větší vyladění, ale téměř 40 koní nevíc není úplně zanedbatelný počet. Auto zrychlí z klidu na stovku za 3,7 s a maximální rychlost činí 335 km/h. Carrera dostala i celé přepracované výfukové potrubí. Mimo to jsou přední kola osazena ráfky 9,5J x19", zadní pak 12,5J x 20" s pneumatikami 265/35 ZR 19 a 335/30 ZR 20.

Interiér vozu dostal zcela novou středovou konzoli z uhlíkového kompozitu s integrovaným audio systémem a 6,5" displejem. Karbonový design byl použit i na přístrojovém panelu. Sportovní volant je čalouněn semišem Alcantara stejně jako velká část interiéru v kombinaci s hladkou kůží.

Cena těchto úprav Vás přijde na 229 800 euro, ale nezapomeňte si k tomu ještě připočíst cenu samotné Carrery GT, tedy dalších 450 000 euro.


G.A.S

Registrace Přihlášení
Jméno:
Předmět:
Tělo zprávy

 Barva písma:  Velikost písma: zavřít značky

Ověřovací kód:
Zapište kód pozpátku! (poslední znak jako první). Je citlivý na malá a velká písmena.