Jaká bude příští generace 911?

jaka_bude_dalsi_generace_911_01.jpg (640x480) - 50 KB

Podle nejnovějších zpráv z německého časopisu AutoBild Porsche intenzivně pracuje na příští generaci modelu 911. Podle informací to ale nebude evoluční změna konzervativního rázu, na jakou jsme byly doposud zvyklí, ale zdá se, že v podstatě uvidíme zbrusu nový sporťák. Oficiálně by se měl představit na autosalonu ve Frankfurtu na podzim v roce 2011.

Další informace je ale poněkud méně veselá, AutoBild napsal, že nová modelová řada již nepřinese provedení Targa, Turbo Cabriolet ani GT2. Nic ale není ztraceno, záleží to především na tom, jaký bude o tyto verze zájem ze strany zákazníků. jaka_bude_dalsi_generace_911_02.jpg (550x409) - 46 KB

Pokud jde o design nového vozu, projde si celkem radikální změnou: přední část vozu bude kratší a upravená tak, aby odpovídala normám o srážce vozu s chodcem, zatímco zadní bude rozšířena o 100 mm. Žádného paskvilu se však obávat nemusíme, jelikož pro Porsche je stále prioritou zachování klasického tvaru automobilu. V prvních dvou letech se nám ukážíe verze Carrera 2 a Carrera 4 a také silnější Carrera 2S/4S provedení. Základní verze bude poháněna 3,4-litrovým šestiválcem boxer disponujícím výkonem 350 koní a maximálním krouťákem 350 Nm, zatímco verze S bude mít 3,8-litrový motor, který bude dodávat 400 koňských sil a přibližně 440 Nm točivého momentu.

Také se mluví o takových vychytávkách jako zadní kamerka místo zpětného zrcátka nebo nastavitelné průduchy vzduchu pro zvýšení rychlosti vozu. Další informace by měli být postupně uvolňovány. No uvidíme jaké překvapení si pro nás v Porsche chystají, máme se určitě na co těšit.

Evoluce 911-ky Nejúspornější sportovní auto - Porsche 911 Porsche 911 - Tapety na plochu


Steve

Registrace Přihlášení
Jméno:
Předmět:
Tělo zprávy

 Barva písma:  Velikost písma: zavřít značky

Ověřovací kód:
Zapište kód pozpátku! (poslední znak jako první). Je citlivý na malá a velká písmena.