Pojistěte si své auto

Stále jste si nepojistili automobil? Stojí vaše pojištění za starou belu? Platíte příliš mnoho za povinné ručení či havarijní pojištění? Nevyhovuje vám pojišťovna nebo produkt, který jste si pořídili? Nebojte se změny a vyberte si sami to nejvýhodnější pojištění auta.

Jak je na tom havarijní pojištění? Toto pojištění má na starosti škody způsobené na vašem vlastním vozidle. Zároveň také nezáleží zda škoda vznikla při vámi způsobené nehodě nebo při cizím zavinění. Základními riziky, které havarijní pojištění kryje jsou živelné pohromy např. vichřice či krupobití včetně těch méně častých jako jsou povodně. Dále se kryje i odcizení vozidla či případný vandalismus. Samozřejmostí jsou pak škody způsobené při dopravní nehodě.

S havarijním pojištěním se to má tak, že nepatří mezi nejlevnější. Máte však možnosti jak se k levnějším variantám dostat. Jednou z nich je kalkulačka havarijního pojištění. Naleznete je pouze na internetu pod různými stránkami. Tyto kalkulačky vám nabízí přehled pojištění od většiny tuzemských pojišťoven. Přes jednoduchý formulář zadáte základní informace o vás a vašem automobilu a kalkulačky vám nabídnou přehledné srovnání od většiny pojišťoven.

Celé srovnání je nezávazné, pokud si vyberete máte možnost si pojištění ihned sjednat online. V případě, že si nevíte rady můžete využít služeb profesionálních operátorů, kteří vám rádi pomohou a odpoví na vaše otázky. Srovnávače nabízí také porovnání povinného ručení. Můžete tedy sjednat obě pojištění v jeden okamžik.

Toto je komerční sdělení. Portál Butzi.cz není jeho autorem a neodpovídá za jeho obsah.

PR článek