nejde mi vĂąbec spustit nfs 5

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra -> poradna
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
G.A.S
Site Admin


Založen: 18.1.2004
Příspěvky: 429
Bydliště: Pod?brady a Praha

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2009 12:00 pm    Předmět: Citovat

[quote="ADAM"]né všechny jen ty co tam jsou ale jsou zamèený.....:-)[/quote]


Hlaska "please insert the correct CD- ROm, sellect ok and restart application" znamena ze mas neoriginalni verzy hry. Takze bud koupit orginalni a nebo stahnout crack. Navod na crack po me nechtej.
_________________
Tomáši, Beefe, Richarde, Coline nikdy na Vás nezapomeneme! crybaby
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ADAM
Anonymní





PříspěvekZaslal: pá prosinec 26, 2008 11:42 am    Předmět: Citovat

né všechny jen ty co tam jsou ale jsou zamèený.....:-)
Návrat nahoru
Standa



Založen: 1.6.2004
Příspěvky: 421
Bydliště: Perštejn

PříspěvekZaslal: čt prosinec 25, 2008 7:28 pm    Předmět: Citovat

jako jak tam dostat i ty, co tam nejsou? Mr. Green

jinak jsou na to rùzný prográmky, nebo si stáhni savy Wink
_________________
911 - my life
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Adam
Anonymní





PříspěvekZaslal: čt prosinec 25, 2008 11:53 am    Předmět: nfs 5 Citovat

tak už sem to rozchodil, paráda..:-) hoši nevíte jak pomocí nìjakého cheatu dostat do NFS 5 všechny porsche? :-) díky
Návrat nahoru
Standa



Založen: 1.6.2004
Příspěvky: 421
Bydliště: Perštejn

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2008 8:25 pm    Předmět: Citovat

a zkoušel si návody co tu jsou?
_________________
911 - my life
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
ADAM
Anonymní





PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2008 11:51 am    Předmět: nejde mi vĂąbec spustit nfs 5 Citovat

èau chlapi, mám problém s nfs 5 . Nejde mi vùbec spustit, píše mi to please insert the correct CD- ROm, sellect ok and restart application. Pøitom sem to kreknul. Mám Win XP . pomozte mi pls. Dík
Návrat nahoru
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra -> poradna Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group