Padání NFS Porsche

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra -> poradna
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zachin
Anonymní

PříspěvekZaslal: so září 12, 2009 4:01 pm    Předmět: Citovat

Hra mì èasto také padá, v té Normandii na dvou místech a pak tehdy docílím-li s autem ìnjaké nestandardní situace, náraz do pøekážky, vyjetí z tratì nebo když mám hru na lištì. Ale dá se s tím hrát relativnì bez problémù a nìkolikrát tomu zamezit.
czechboy

PříspěvekZaslal: út březen 24, 2009 4:43 pm    Předmět: Porsche2000 a v poho jede Citovat

èuss, já ten problém vyøešil tak, že jsem stáhl nìjaký Porsche 2000, pøehodil save a vypadá to že to jede, zatim podle multiplayeru, pøedtim jsem ani nemohl vyjet, jinak zkuste si dát najít na googlu NFS 5 XP, ono vám to najde návod a pak to pojede(možná) kámošùm to jede, mì ne, sekne se Normandie pøi výjezdu z lesa a ještì v továrním jezdci Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail AOL Instant Messenger
Ferry

PříspěvekZaslal: so červen 10, 2006 6:19 pm    Předmět: Re: PadánĂ­ NFS Porsche Citovat

[quote="G.A.S"][quote="Porschefil"] Tak mì napadlo, že svùj novej komp vyhodím z okna a pùjdu si koupit do bazaru nìjakej shit. Laughing[/quote]

Tak na co cekas? Wink[/quote]

Ja moj shit menim za Pentium 4, 3.2GHz, 1024MB RAM, GeForce 6600 LE a chcem sa spytat ci na tom rozjedem needy 5?Dik
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petas
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt květen 18, 2006 6:34 pm    Předmět: Citovat

ahoj lidi..chtel bych vas pprosiit jestli nekdo nevitre jak zamezit vypadavani nfs5
G.A.S
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt září 15, 2005 6:18 am    Předmět: Re: PadánĂ­ NFS Porsche Citovat

[quote="Porschefil"] Tak mì napadlo, že svùj novej komp vyhodím z okna a pùjdu si koupit do bazaru nìjakej shit. Laughing[/quote]

Tak na co cekas? Wink
Porschefil

PříspěvekZaslal: st září 14, 2005 9:49 pm    Předmět: Re: PadánĂ­ NFS Porsche Citovat

[quote="Porschefil"][quote="G.A.S"][quote="Porschefil"]Poté co jsem se zmohl na nový hardware (Athlon 64 2800+,1024MB RAM, GF 6600 PCIe, Win XP SP2) mi padá Normandie (výjezd z lesa) opaènì to relativnì chodí. Dalším problémem je rozmazaný text v menu a v cíli mùžu jet o nìco dál než naskoèí výsledky. Pøi spouštìní nìkdy musím klikat nìkolikrát, aby se to spustilo. Nemusím psát, že na starým køápu to vše chodilo. (Duron 1.2, 128MB RAM, GF2, W98). Hru jsem pøeinstalovával a nemìlo to žádnìj efekt. Mám naistalovanej patch, smazanou složku gimme. (pøeinstalovávat XPéèka ani odistalovávat SP2 nebudu) Díky za Vaše rady.[/quote]

Predem gratuluji k investici do compa...

Par rad bych pro tebe mnel i kdyz se ti nejaky jiste nebudou zamlouvat..

1) nejezdi nomandii
2) nejezdi lesem
3) chtelo by to jinou grafarnu needy 5 moc nemaji radi GFky
4) konecne si porid nejaky normalni OS
a ted ty co by se ti mohly zamlouvat:
5) jdi na http://nfs5-club.eporsche.cz download -> org.trate -> a sosni tam [url=http://nfs5-club.eporsche.cz/old/download/10101/org.trate/nor.exe]Normandii[/url] obcas to pomaha...
6) stim textem se asi budes muset smirit GFky to delaj..

[size=9](doufam ze jsem ti alespon z 10% pomohl..)[/size]

ma jeste nekdo nejakej napad?[/quote]

Dík za gratulaci... s tím starým shitem už se nedalo žít.
1-2) Tak to dìlám, ale už mi toho na ježdìní moc nezbejvá. :-(
3) Ta karta má špièkovej pomìr cena/výkon a do budoucna možnost snadno a hodnì zvýšit výkon. Mám ji asi pùl roku a naprostá spokojenost - doporuèuju. Takže o výmìnì nemùže být øeè :-)
4) Ani nevíš jak rád bych to udìlal, znáš nìco, co je tak rozšíøené a s takovou podporou a je to "zadarmo". Nemám rád Microsoft.
5) To vyzkouším. (už to stahuju)
6) To snad pøežiju.
NFS Porsche považuju za nejlepší "simulátor" na comp, proto se s tím tak seru. Asi to chápete. :-)[/quote]

Tak jsem to vyzkoušel. První spuštìní bez problému, pøi druhým to spadlo
a padá to dál Evil or Very Mad Ale odstranil se problém s "dlouhým" cílem. Tak mì napadlo, že svùj novej komp vyhodím z okna a pùjdu si koupit do bazaru nìjakej shit. Laughing
Porschefil

PříspěvekZaslal: čt září 08, 2005 5:46 pm    Předmět: Re: PadánĂ­ NFS Porsche Citovat

[quote="G.A.S"][quote="Porschefil"]Poté co jsem se zmohl na nový hardware (Athlon 64 2800+,1024MB RAM, GF 6600 PCIe, Win XP SP2) mi padá Normandie (výjezd z lesa) opaènì to relativnì chodí. Dalším problémem je rozmazaný text v menu a v cíli mùžu jet o nìco dál než naskoèí výsledky. Pøi spouštìní nìkdy musím klikat nìkolikrát, aby se to spustilo. Nemusím psát, že na starým køápu to vše chodilo. (Duron 1.2, 128MB RAM, GF2, W98). Hru jsem pøeinstalovával a nemìlo to žádnìj efekt. Mám naistalovanej patch, smazanou složku gimme. (pøeinstalovávat XPéèka ani odistalovávat SP2 nebudu) Díky za Vaše rady.[/quote]

1) nejezdi nomandii
2) nejezdi lesem
5) jdi na http://nfs5-club.eporsche.cz download -> org.trate -> a sosni tam [url=http://nfs5-club.eporsche.cz/old/download/10101/org.trate/nor.exe]Normandii[/url] obcas to pomaha...

Dík za gratulaci... s tím starým shitem už se nedalo žít.
1-2) Tak to dìlám, ale už mi toho na ježdìní moc nezbejvá. :-(
3) Ta karta má špièkovej pomìr cena/výkon a do budoucna možnost snadno a hodnì zvýšit výkon. Mám ji asi pùl roku a naprostá spokojenost - doporuèuju. Takže o výmìnì nemùže být øeè :-)
4) Ani nevíš jak rád bych to udìlal, znáš nìco, co je tak rozšíøené a s takovou podporou a je to "zadarmo". Nemám rád Microsoft.
5) To vyzkouším. (už to stahuju)
6) To snad pøežiju.
NFS Porsche považuju za nejlepší "simulátor" na comp, proto se s tím tak seru. Asi to chápete. :-)
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne září 04, 2005 9:06 am    Předmět: Re: PadánĂ­ NFS Porsche Citovat

Mne pomohlo jedine.....stiahol som tu hru z netu asi 200 MB rar a bolo po padani Smile
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá září 02, 2005 6:41 pm    Předmět: Re: PadánĂ­ NFS Porsche Citovat

[quote="G.A.S"][quote="Porschefil"]Poté co jsem se zmohl na nový hardware (Athlon 64 2800+,1024MB RAM, GF 6600 PCIe, Win XP SP2) mi padá Normandie (výjezd z lesa) opaènì to relativnì chodí. Dalším problémem je rozmazaný text v menu a v cíli mùžu jet o nìco dál než naskoèí výsledky. Pøi spouštìní nìkdy musím klikat nìkolikrát, aby se to spustilo. Nemusím psát, že na starým køápu to vše chodilo. (Duron 1.2, 128MB RAM, GF2, W98). Hru jsem pøeinstalovával a nemìlo to žádnìj efekt. Mám naistalovanej patch, smazanou složku gimme. (pøeinstalovávat XPéèka ani odistalovávat SP2 nebudu) Díky za Vaše rady.[/quote]

1) nejezdi nomandii
2) nejezdi lesem

Napad mam. Kup si orig. Normandie mi taky padala, ted mam originalku hezky bez cracku a zatim jsem v poho. Ale jenom zatim, no jeste uvidime.
G.A.S
Site Admin

PříspěvekZaslal: čt září 01, 2005 10:07 pm    Předmět: Re: PadánĂ­ NFS Porsche Citovat

[quote="Porschefil"]Poté co jsem se zmohl na nový hardware (Athlon 64 2800+,1024MB RAM, GF 6600 PCIe, Win XP SP2) mi padá Normandie (výjezd z lesa) opaènì to relativnì chodí. Dalším problémem je rozmazaný text v menu a v cíli mùžu jet o nìco dál než naskoèí výsledky. Pøi spouštìní nìkdy musím klikat nìkolikrát, aby se to spustilo. Nemusím psát, že na starým køápu to vše chodilo. (Duron 1.2, 128MB RAM, GF2, W98). Hru jsem pøeinstalovával a nemìlo to žádnìj efekt. Mám naistalovanej patch, smazanou složku gimme. (pøeinstalovávat XPéèka ani odistalovávat SP2 nebudu) Díky za Vaše rady.[/quote]

1) nejezdi nomandii
2) nejezdi lesem

ma jeste nekdo nejakej napad?
Porschefil

PříspěvekZaslal: čt září 01, 2005 11:06 am    Předmět: PadánĂ­ NFS Porsche Citovat

Poté co jsem se zmohl na nový hardware (Athlon 64 2800+,1024MB RAM, GF 6600 PCIe, Win XP SP2) mi padá Normandie (výjezd z lesa) opaènì to relativnì chodí. Dalším problémem je rozmazaný text v menu a v cíli mùžu jet o nìco dál než naskoèí výsledky. Pøi spouštìní nìkdy musím klikat nìkolikrát, aby se to spustilo. Nemusím psát, že na starým køápu to vše chodilo. (Duron 1.2, 128MB RAM, GF2, W98). Hru jsem pøeinstalovával a nemìlo to žádnìj efekt. Mám naistalovanej patch, smazanou složku gimme. (pøeinstalovávat XPéèka ani odistalovávat SP2 nebudu) Díky za Vaše rady.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra -> poradna Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.