windows xp

 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra -> poradna
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
czechboy



Založen: 7.3.2007
Příspěvky: 4
Bydliště: Doma

PříspěvekZaslal: út březen 17, 2009 7:57 am    Předmět: ProblĂ©my Citovat

no mì se taky sekne Normandie pøi tur aji s 356 A jiné auto nepomohlo, tak jsem musel posunout roky a jet s 356 B a zatim to jde, já jsem šel podle tohoto návodu: http://www.nfstuning.com/forum/showthread.php?t=91
pak jsem vymazal gimme.dll a nastavil antialising na 4x a už to šlo, pøi antialisingu 2x to nejde ... hraju na 1024×768x32 a celkem to jede na 1,4GHz PIII, 512MB ram, grafika gf 5500fx
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail AOL Instant Messenger
G.A.S
Site Admin


Založen: 18.1.2004
Příspěvky: 429
Bydliště: Pod?brady a Praha

PříspěvekZaslal: so leden 10, 2009 11:58 am    Předmět: Re: NFS v XP Citovat

[quote="Anonymous"]No jako nwm prepnul jsem uz aji preform na nVidii na 4x a ted uz se mi to vypne jen semtam ale ted uz jedu zavod evoluci mam tam zavod s 911 a 3 kolo se mi sekne v 2 zataèce a nejde to uz projet tak nwm co uz stim ale dik za radu[/quote]

Obcas pomohlo i

[code:1]http://nfs5-club.butzi.cz/old/download/10101/org.trate/nor.exe[/code:1]
_________________
Tomáši, Beefe, Richarde, Coline nikdy na Vás nezapomeneme! crybaby
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Anonymní






PříspěvekZaslal: pá listopad 21, 2008 10:32 pm    Předmět: Re: NFS v XP Citovat

No jako nwm prepnul jsem uz aji preform na nVidii na 4x a ted uz se mi to vypne jen semtam ale ted uz jedu zavod evoluci mam tam zavod s 911 a 3 kolo se mi sekne v 2 zataèce a nejde to uz projet tak nwm co uz stim ale dik za radu
Návrat nahoru
Anonymní






PříspěvekZaslal: čt listopad 20, 2008 4:30 pm    Předmět: Re: NFS v XP Citovat

[quote="EGO"]Mam jiný problém v XP.Obèas když jedu tak najednou mi vyskoèi onko s problémem a nemužu už to udìlat.Zaèal jsem evoluci a nemùžu udìlat ani první závod. [b]{Ale mam smazané gimme.dll a mam tam i patch + Microsoft Application Compatibility Toolkit 5}[/b]tak newim v èem je chyba [b][i]pls poraïte díky pøedem[/i][/b][/quote]

Neseka se ti to pouze v Normandii?
Návrat nahoru
EGO
Anonymní





PříspěvekZaslal: čt listopad 20, 2008 8:29 am    Předmět: NFS v XP Citovat

Mam jiný problém v XP.Obèas když jedu tak najednou mi vyskoèi onko s problémem a nemužu už to udìlat.Zaèal jsem evoluci a nemùžu udìlat ani první závod. [b]{Ale mam smazané gimme.dll a mam tam i patch + Microsoft Application Compatibility Toolkit 5}[/b]tak newim v èem je chyba [b][i]pls poraïte díky pøedem[/i][/b]
Návrat nahoru
Anonymní






PříspěvekZaslal: čt únor 21, 2008 8:21 pm    Předmět: Citovat

Co by mohlo pomoct pro bezproblémový fungování NFS5 ve win xp (a mì to fungovalo):

1) smazat gimme.dll z adresáøe hry
2) spustit hru a v options (nìkde u grafiky) vypnout lense flare efekt Wink
Návrat nahoru
Anonymní






PříspěvekZaslal: čt únor 02, 2006 8:53 pm    Předmět: Re: windows xp Citovat

[quote="Robo"][color=red][/color]hej èaute lidi už vím jak rozbìhnout Need for speed porsche ve windows XP Razz[/quote]
No ved jasne bud si mozete nastavit kompatibilitu alebo stiahnut patch co odporucam a mimochodom
Ja to hram na Intel Celeron 913Mhz
Geforce Nvidia 2ti 32MB 128bit
SD Ram 256MB na rozliseni 1024x786 textury na plno
a slape to bez seknutia je to perfektna hra uprednostnujem ju pre NFS Underground 1,2
Návrat nahoru
Tazator
Anonymní





PříspěvekZaslal: po listopad 01, 2004 4:46 pm    Předmět: Citovat

Všem moc díky konènì po roce zase behá NFS 5 tak jam má Všem moc díky
Návrat nahoru
Maxwell



Založen: 12.10.2004
Příspěvky: 1
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: út říjen 12, 2004 2:32 pm    Předmět: Heh? Citovat

No panove resite to moc pekne ale je mnohem jednodussi zpusob, http://www.nfs-planet.de/hacks.php?lang=eng

stahnete si tento neoficialni update a jste v pohode, zadne mazani gimme.dll a nejake zvetsovani virtualni pameti Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
M@C
Anonymní





PříspěvekZaslal: ne září 19, 2004 6:49 pm    Předmět: Virtualni pamet Citovat

Zkuste v XP, pripadne i ve Win 2000 nastavit virtualni pamet na pevnou hodnotu, napr. od 500 do 500MB. Mi to pomohlo. Jinak Porsche jsem hral i na nVidii a v pohode. Jak rikam, nechte soubor gimme.dll tam kde ma byt a nastavte virtualni pamet.
Návrat nahoru
Porschefil



Založen: 24.6.2004
Příspěvky: 106
Bydliště: Praha

PříspěvekZaslal: út září 07, 2004 6:19 pm    Předmět: Citovat

Tak takovej problém nemám. Já mám tu "nejvýkonìjší" grafiku na trhu se "špièkovým" výkonem - GF2 MX 400 64MB. Laughing HIGH POWER Laughing a Win 98. To je paneèku muzeum. Laughing
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom924



Založen: 27.4.2004
Příspěvky: 96
Bydliště: Nová Paka

PříspěvekZaslal: čt červenec 15, 2004 4:47 pm    Předmět: Re: windows xp Citovat

Já mám win XP odstranil jsem soubor gimme.dll
Mám kartu GeForce 4200TITANIUN a 17" LCD PANEL
A hraju na rozlišení 1280x1024 a žádný seking:D
_________________
I LOVE PORSCHE!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
G.A.S
Site Admin


Založen: 18.1.2004
Příspěvky: 429
Bydliště: Pod?brady a Praha

PříspěvekZaslal: čt červenec 15, 2004 12:58 pm    Předmět: nfs5 Citovat

Pokud mas grafickou kartu od nVidie tak se asi s nfs5 muzes rozloucit... voni se totiz needy 5 s nVidii nesnesou. Jedine na co jsem prisel je preinstalovat detonator na nejaky starsi nejlepe do roku 2001. Coz u novych grafaren asi neni mozne Crying or Very sad
_________________
Tomáši, Beefe, Richarde, Coline nikdy na Vás nezapomeneme! crybaby
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Standa



Založen: 1.6.2004
Příspěvky: 421
Bydliště: Perštejn

PříspěvekZaslal: po červenec 12, 2004 9:47 pm    Předmět: nfs a XP Citovat

Zkus kompatibilitu jinýho windows(dáš vlastnosti, kompatibilita). Mì to jde pod win2000.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
911-racer



Založen: 12.7.2004
Příspěvky: 23
Bydliště: Duchcov

PříspěvekZaslal: po červenec 12, 2004 9:08 pm    Předmět: NFS 5 a win XP Citovat

zdravim všechny, pro koho je NfS 5 smyl života
já mam problém. mam win XP a nfs mi tudíž nešlo.tak sem pøesunul soubor gimme.dll........
hru sem spustil,ale je to strašnì sekaný, prostì to nejde hrát

nìkde sem už slyšel, že problém neni v XP ale v GeForce4 kterou mam taky,

NFS sem nehrál už rok,a nevim co dìlat, poradte.......PLEASE
_________________
I love Porsche!!!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
G.A.S
Site Admin


Založen: 18.1.2004
Příspěvky: 429
Bydliště: Pod?brady a Praha

PříspěvekZaslal: po březen 29, 2004 8:12 pm    Předmět: Re: windows xp Citovat

[quote="Robo"][color=red][/color]hej èaute lidi už vím jak rozbìhnout Need for speed porsche ve windows XP Razz[/quote]


melo by stacit smazat nebo prejmenovat soubor gimme.dll
_________________
Tomáši, Beefe, Richarde, Coline nikdy na Vás nezapomeneme! crybaby
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Robo



Založen: 6.3.2004
Příspěvky: 26
Bydliště: Vrbno pod Pradìdem

PříspěvekZaslal: po březen 29, 2004 12:06 pm    Předmět: windows xp Citovat

[color=red][/color]hej èaute lidi už vím jak rozbìhnout Need for speed porsche ve windows XP Razz
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra -> poradna Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

 
Přejdi na:  
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group